Crna hronika

MUŠKARAC VOZIO SUPROTNOM TRAKOM NA AUTOPUTU, POKRENUT KRIVIČNI POSTUPAK!

Autor Jovana Raičević Izvor RTCG

Andrej Mihailović iz Monteputa kazao je da je pokrenuta krivična prijava protiv osobe koja je prije dvije noći vozila u suprotnom smjeru auto-putem od odmorišta Mrke do izlazne rampe na Smokovcu, prenosi RTCG.

Izvor: MONDO/Anđela Pešić

Mihailović je u jutarnjem programu “Dobro jutro Crna Goro” , naveo jr da je jedan vozač vozio u suprotnom smjeru.

“On je od odmorišta Mrke do izlazne rampe na Smokovcu vozio suprotnom trakom. Vozila koja su vozila koja su išla tom trakom su se sklanjala. To je , slobodno mogu reći, pokušaj ubistva ili samoubistva. Mi smo, zahvaljhujući saradnji sa policijom koja je smještena u zgradi komandnog centra pokrenuli postupak protiv te osobe, jer je napravio jedan od najvećih prekršaja”, rekao je Mihailović za RTCG.

Dodao je da je postupak pokrenut i protiv nekoliko lica zbog brze vožnje.

“Kao i protiv osobe koja je vozila 200 km na sat, taj snimak se može vidjeti na društvenim mrežama”, kazao je on za RTCG.

Mihailović naglašava da su službe na auto-putu reagovale pravovremeno u slučajevima nezgoda, kvarova i zapaljenih automobila.

“Našim vatrogascima je bilo lakše da reaguju jer su se svi incidenti nešavali na otvorenom putu, a ne u tunelima. Naravno, i služba nadzora je reagovala pravovremeno”, kazao je on.

On je još jednom upozorio vozače da poštuju pravila.

Tagovi