Crna hronika

ZARIO MU NOŽ VIŠE OD 10 CENTIMETARA! Izboden Beograđanin u Kotoru ispred poznatog kafića!

Autor Kristina Radović Izvor mondo.rs

Kotorska policija uhapsila je V. M. (38) iz tog grada zbog sumnje da je nožem nanio teške tjelesne povrede V. V. (44) iz Beograda.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović/Bojana Zimonjić Jelisavac

Policija u Kotoru uhapsila je muškarca V.M. (38) iz tog grada zbog postojanja osnovane sumnje da je nanio teške tjelesne povrede beograđaninu V.V. (44) koji je iz Beograda. Prema prvim podacima iz istrage, napad se dogodio u ponedjeljak oko 15 minuta nakon ponoći ispred jednog poznatog ugostiteljskog objekta. Iz kotorske policijske uprave su rekli da je identifikovan osumnjičeni za ovo teško krivično djelo.

"Policiji u Kotoru je 20. juna u 00.30 sati od medicinskog osoblja Hitne medicinske pomoći Kotor prijavljeno da je u njihove prostorije primljen V. V. (44) iz Beograda, sa prebivalištem u Kotoru, sa ubodnom ranom u predjelu nadlaktice desne ruke. Policija je obaviještena i da je povrijeđena osoba transportovana u Specijalnu bolnicu ‘Vaso Ćuković‘ u Risnu gde je hospitalizovan te je od ljekara konstatovano da je zadobio tešku tjelesnu povredu nerva ruke u vidu ubodne rane dubine od oko 10 centimetara", stoji u saopštenju policijske uprave Kotora.

Kotorska policija je preduzela mjere i radnje iz svoje nadležnosti i u kratkom roku identifikovala napadača. V.M. je priveden nadležnom tužiocu u zakonskom roku koji mu je nakon saslušanja donio rješenje o zadržavanju do 72 sata.

Tagovi