Crna hronika

PRIJETEĆI MEJL UPUĆEN GLAVNOM GRADU: DIĆI ĆEMO SVE ŠKOLE U VAZDUH AKO NAM NE ISPUNITE ZAHTJEVE

Autor Alen Kasmić Izvor Pobjeda

Na mejl adresu Glavnog grada stigla je prijeteća poruka koju navodno potpisuje ekstremistička organizacija “Muška država”, čiji je osnivač Vladislav Pozdnjakov.

Izvor: PG biro

Na jedan od mejlova Glavnog grada danas je stigla prijeteća poruka koju potpisuje organizacija "Muška država" na čijem čelu se nalazi ruski esktremista Vladislav Pozdnjakov, koji je nedavno boravio u Crnoj Gori.

Naime, u poruci su navedeni zahtjevi ove organizacije, a koji se odnose na promjenu vlasti u Crnoj Gori i promjenu rukovodstva u ANB-u. U prijetećem mejlu stoji i da će u slučaju neispunjavanja zahtjeva "sve škole biti dignute u vazduh".

Iz Glavnog grada Pobjedi je potvrđeno da su primili ovaj mejl.

"Potvrđujemo da smo primili mejl prijeteće sadržine. Očekujemo reakciju nadležnih organa", kazali su iz Glavnog grada.

Vladislav Pozdnjakov, koji je na čelu organizacije "Muška država" koja je u Rusiji zabranjena i proglašena i terorističkom nedavno je boravio u Crnoj Gori, a u žižu javnosti dospio je i prije par dana kada je prijetio građanskom aktivisti i članu GI "21. maj" Aleksandru Saši Zekoviću.

Povodom prijetnji koje je Pozdnjakov uputio Zekoviću oglasili su se iz Uprave policije, rekavši da prema njihovim saznanjima ovo lice trenutno ne boravi u Crnoj Gori.