Crna hronika

U PODGORICI UHAPŠENE 4 OSOBE OSUMNJIČENE ZA KRAĐU

Autor Mia Radulović Izvor MINA

Službenici policije uhapsili su u Podgorici četiri osobe kojima se na teret stavljaju krivična djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta.

Izvor: MONDO/Jovana Raičević

Iz Uprave policije saopštili su da je uhapšen B.L. (18), koji je osumnjičen za tešku krađu na štetu preduzeća iz Podgorice.

„Osumnjičeni je u društvu sa još jednom, za sada nepoznatom osobom, u ponedjeljak u ranim jutarnjim satima, podesnim sredstvom provalio u unutrašnost objekta i ukrao određenu količinu novca i ručni alat“, kaže se u saopštenju.

Iz policije su kazali da je u Podgorici uhapšen A.O. (23), koji je, kako se sumnja, izvršio krivično djelo razbojništvo na štetu maloljetne osobe. Sumnja se da je 16. februara maloljetnoj osobi, uz riječi prijeteće sadržine, zatražio da mu preda mobilni telefon i novac.

Iz policije su rekli da je zbog razbojništva uhapšen i Ž.I. (42). „Ž.I. je 10. februara, dok se nalazio u stanu koji je iznajmio od oštećenog, toj osobi oštrim predmetom zadao udarac u predjelu lijevog ramena, nakon čega mu je uz prijetnju oštrim predmetom ukrao novac“, navodi se u saopštenju.

Kako su kazali iz policije, zbog krivičnih djela teška krađa i krađa odgovaraće E.G. (24), koji je uhapšen i uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu.

On je, kako se sumnja, 1. februara u Golubovcima, sa parkiranog teretnog vozila ukrao određene djelove koje je kasnije prodao na otpadu.

„Istog dana ta osoba je, kako se sumnja, u ulici Cetinjski put polomio katanac na vratima magacina jednog preduzeća i iz unutrašnjosti ukrao mašine i alate, koje je takođe kasnije prodao na otpadu“, kaže se u saopštenju.

Tagovi