Crna hronika

JEDNA OSOBA SASLUŠANA ZBOG PRIJETNJI BEČIĆU I KOPRIVICI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Autor Jovana Raičević Izvor RTCG

Povodom prijetnji preko društvenih mreža, koje su upućene predsjedniku Skupštine Aleksi Bečiću i poslaniku Demokrata Momu Koprivici, podgorička policija je identifikovala jednu osobu od koga su prikupljena obavještenja, prenosi RTCG.

Izvor: MONDO/Jovana Raičević

Kako piše RTCG o tome je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici. Iz policiju poručuju da su u toku dalje policijsko – tužilčke aktivnosti na tom slučaju.

"Predsjednik Skupštine Aleksa Bečić je štićena ličnost shodno Odluci o određivanju ličnosti, objekata i prostora koje obezbjeđuje Uprava policije, te se njemu u skladu sa tim pruža dvadesetčetvoročasovno obezbjeđenje ", naveli su iz Uprave policije.

Pored toga iz Uprave policije je za TVCG saopšteno da poslanici SDP-a Draginji Vuksanović Stanković nije dodijeljeno obezbjeđenje shodno Odluci o određivanju ličnosti, objekata i prostora koje obezbjeđuje Uprava policije, već se, kako navode, do okončanja postupka “provjere navoda i informacija o postojanju prijetnje preduzimaju preventivno – operativne aktivnosti”.