Crna hronika

TRAGEDIJA U BARU: Ženu pretukao nevjenčani suprug, preminula u Kliničkom centru

Autor Alen Kasmić

Dvadesetosmogodišnja N.Z. preminula od posljedica porodičnog nasilja, uhapšen D.N. iz Bosne i Hercegovine sa boravkom u Baru.

Izvor: Shutterstock/ Natalya Volchenkova

Prema nezvaničnim informacija nju je usmrtio nevjenčani suprug D.N. (33).

Iz Uprave policije je saopšteno da je na teritoriji opštine Bar u januaru izvršeno krvično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici na štetu N.Z. (27) iz Bara koja je od posljedica nasilja preminula 22. januara u Kliničkom centru Crne Gore.

"Barskoj policiji su 16. januara 2022. godine zaposleni u Opštoj bolnici Bar prijavili da je na ukazivanje ljekarske pomoći primljena ženska osoba bez svijesti sa teškim tjelesnim povredama opasnim po život, a koja je upućena u Klinički centar Crne Gore radi daljeg liječenja”, saopšteno je iz Uprave policije.

Policija je došla do saznanja da joj je povrede nanio nevjenčani suprug D.N. (33) iz Bosne i Hercegovine sa boravkom u Baru.

“On nije zatečen na prijavljenoj adresi stanovanja te je za njim raspisana potjernica i on je lociran na graničnom prelazu Dobrakovo. D.N. je lišen slobode 17. januara zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici i njemu je sudija za istragu odredio pritvor u trajanju od 30 dana”, stoji u saopštenju UP.

Uprava policije je od strane zaposlenih Kliničkog centra Crne Gore 22. januara obaviještena da je N.Z. podlegla povredama.

“Spisi predmeta su upućeni državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru radi daljih aktivnosti iz nadležnosti ovog organa. Obaviješten je i državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici radi pravne kvalifikacije djela iz nadležnosti tog tužilaštva”, zaključuju u Upravi policije.

Tagovi