Crna hronika

TEŠKA KRAĐA U PLJEVLJIMA: UDARIO RADNICU I UKRAO 600 EURA, OSUMNJIČENOM ZADRŽAVANJE OD 72 SATA

Autori Milena Mijušković Uprava policije Izvor Antena M

Pljevaljska policija je juče oko 17.15 časova obaviještena da je u jedan maloprodajni objekat u ulici Kralja Petra u tom gradu ušlo maskirano lice, zadalo udarac zaposlenoj u predjelu glave i otuđilo novac u iznosu od 600 eura, saopšteno je iz Uprave policije.

Izvor: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

"Kroz operativno taktičke mjere i radnje koje policijski službenici sprovode pojačanim intenzitetom kroz realizaciju operativne akcije „Maska“ identifikovan je izvršilac D.Đ. (45) koji je lociran u mjestu Maoče gdje je i lišen slobode.

On će uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa na drzak način, biti priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost i postupanje.

Realizacija operativne akcije "Maska" se nastavlja i u narednom periodu", navodi se u saooštenju policije.

Dežurna tužiteljka u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima je nakon saslušanja u svojstvu osumnjičenog, odredila zadržavanje u trajanju od 72 časa licu D.Đ. zbog krivičnog djela teška krađa, saopšteno je iz ODT-a, prenosi Antena M.

"Osumnjičeni D.Đ. je prethodnog dana lišen slobode od strane policijskih službenika Centra bezbjednosti Pljevlja zbog osnovane sumnje da je izvršio navedeno krivično djelo na štetu prodajnog objekta vlasništvo Lj.N. u ulici Kralja Petra I u Pljevljima.

"Dalje službene radnje su u toku", navodi se u saopštenju.

Tagovi