Crna hronika

Člana Opštinskog odbora Demokrata pretukla grupa maskiranih osoba

Autor Milena Mijušković

Člana Opštinskog odbora Demokrata Isada Muratovića sinoć je u dvorištu porodičnog doma pretukla grupa maskiranih osoba, saopštio je predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić na Fejsbuku.

Izvor: Demokrate

“Tokom večeri kad je utvrđeno da je DPS izgubio mandat u Petnjici, u toj opštini pretučen je naš član Opštinskog odbora, Isad Muratović, poznat kao veliki aktivista i protivnik DPS-a”, napisao je Bećić na Fejsbuku.

Kako tvrdi, Muratovića je pretuklo nekoliko maskiranih osoba.

“Po navodima Muratovića, žrtve ovog kukavičkog nedjela, radi se o politički motivisanom napadu, sprovedenog od strane grupe ljudi, bliskih prethodnom režimu i njihovim paradržavnim obavješajnim službama”, kako se navodi u objavi.

Bečić poručuje da ih ovakvi napad neće uplašiti i zaustaviti.

“Kriminalcima i političkim kukavicama bivšeg režima, poručujemo da je njihovo vrijeme prošlo i da će odgovarati za sva nedjela koja su godinama činili nad političkim neistomišljenicima, i da će ova država pružiti zaštitu svakom čovjeku u zaštiti od ovakvih i sličnih pokušaja zastrašivanja, i adekvatno kazniti počinioce ovih gnusnih, kukavičkih nedjela”, zaključio je Bečić.

Tagovi