Crna hronika

CETINJANIN OSUMNJIČEN ZA NAPAD NA POLICAJCE: Udarao ih nogom i prijetio im

Autor Milena Mijušković Izvor Dnevne novine

Cetinjanin R.I. uhapšen je početkom sedmice nakon što je prilikom privođenja zbog odbijanja da se alkotestira udarao nogama službenike policije i prijetio im da će mu platiti, pišu Dnevne novine.

Izvor: YouTube/Printscreen/ MONDO Crna Gora

Kako se navodi u rješenju Osnovnog suda na Cetinju sumnja se da je on počinio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

“Dana, 12.12.2021. godine, R.I. je popio više alkoholnih pića, pa kada je na benzinskoj pumpi na Cetinju sreo dvije djevojke kojima je nešto dobacivao. Kada su ga policijski službenici zaustavili kod benzinske pumpe i tražili od njega da urade akotestiranje policiajcima je R. R. i M.M. je rekao: „Neću vam duvati, nećete me privoditi u stanicu, pozvaću jedan broj i ja ću da odem odavde“. Takođe je kazao „Zapamtio sam vas dobro, platićete mi p…e jedne, neću da idem sa vama” te kada su policajci izdali naređenje da uđe u službeno vozilo, odbio je da postupi po naređenju. Tom prilikom R.I. je objema rukama uhvatio R. R. u predjelu ramena, a potom desnom nogom udario M.M. u desnu šaku ”, kako se navodi u rješenju suda, prenose Dnevne novine.

Ističe se da osumnjičeni ponovo, kada je pristupio u OB Cetinje, policajcima uputio riječi prijeteće i uvredljive sadržine ,,p…e jedne, zapamtićete me svi, kunem vas se, platićete mi“.

Tagovi