Crna hronika

Krivične prijave protiv tri fizička i dva pravna lica u Podgorici

Autor Gordana Bojanić

Službenici Uprave policije juče i danas, u sklopu predmeta „Šljunak”, Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, podnijeli su dvije krivične prijave protiv tri fizička i dva pravna lica.

Izvor: MONDO/Gordana Bojanić

“Krivično je procesuirano pravno lice „PE-MAR“, te i odgovorno lice u tom pravnom licu, P.M. (43) zbog sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljeno bavljenje privrednom, bankarskom, berzanskom i djelatnošću osiguranja i krivično djelo protivpravno zauzimanje zemljišta”, navodi se u saopštenju.

Osim toga, podnijeta je krivična prijava protiv ortačkog društva „Milonjić i ortaci“ OD Podgorica, koje se tereti za krivično djelo nedozvoljeno bavljenje privrednom, bankarskom, berzanskom i djelatnošću osiguranja.

“Takođe, krivična prijava je podnijeta protiv odgovornog lice u ovom ortačkom društvu Ž.M. (63) i protiv P.M. (21), radno angažovanog u ovom ortačkom društvu, zbog sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljeno bavljenje privrednom, bankarskom, berzanskom i djelatnošću osiguranja”, zaključuje se u saopštenju policije.

Tagovi