• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nedjeljni horoskop od 25. 2. do 3. 3. 2019.

Autor mondo.me

Horoskop

 Nedjeljni horoskop od 25. 2. do 3. 3. 2019.  Izvor: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Nećete biti baš raspoloženi za ljubav ove nedjelje. Pokažite emocije partneru, nemojte zadržavati za sebe svoja osjećanja. Tako ćete održati odnos stabilnim. Slobodni, nećete želeti promjene. Budite profesionalni ove nedjelje. Sve odradite na vrijeme. Moguć je napredak na poslu.

Bik

Ako ste u vezi, pokušaćete da osvježite odnos. Slobodni, mogući su izlasci. Cijela nedjelja biće usmjerena na rješavanje problema na poslu. Moguć je premor, pa pazite da se ne preforsirate. Pokažite drugima koliko ste sposobni. Skloni ste kompromisu.

Blizanci

Bićete opušteniji u odnosu sa partnerom. Sve što je bilo problem će se konačno srediti. Poboljšaćete vezu. Slobodni, skloni ste flertu. Trenutno nisu baš dobri aspekti i niste zadovoljni. Naporno Vam je sve što se dešava i prilično ste deprimirani zbog novca. Moguća je prehlada, jačajte imunitet.  

Rak

Budite spontani u vezi. Uživajte u odnosu sa partnerom. Ako ste slobodni, ne osjećate se baš najbolje. Izađite negdje sa prijateljima, makar se družite. Lako ćete sarađivati sa drugima. Moguć je povećan priliv novca ove nedjelje, ali nemojte previše da trošite. Budite racionalni.

Lav

Posvetite se porodici. Budite tolerantni prema drugima. Tako ćete najbolje uspjeti da prebrodite sva iskušenja. Imate osjećaj da ništa nije stabilno na poslu, ali zato dajte sve od sebe da budete najbolji u svemu što radite. Budite otvoreni za neke nove saradnje. Što se ljubavi tiče, nema promjena ni za zauzete ni za slobodne. Održite mir u odnosima.

Djevica

Nemojte imati preterana očekivanja, ne budite previše zahtjevni. Zauzeti, ovo je dobra nedjelja za Vas. Uživate u ljubavi. Započete poslove treba privesti kraju. Baš ova nedjelja je dobra za to. Ne donosite odluke ishitreno.

U fotogaleriji pogledajte koje poznate ličnosti su rođene između 25. februara i 3. marta:

Vaga

Ako ste u vezi, nemojte biti naporni, jer će to partneru smetati. Ako niste u vezi, ne srljajte u istu. Sarađujte sa drugima i pažljivo slušajte. Ono što sad ne ide kako treba, možda treba odložiti. Ne donosite nagle odluke vezane za posao.

Škorpija

Sve je idealno u ljubavi, prosto blistate od sreće. Dobra je komunikacija sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, na kraćem putu možete upoznati neku zanimljivu osobu. Moguće su nove prilike za saradnju, za nove poslove, tako da budite otvoreni za sve.

Strijelac

Uživate u društvu prijatelja. Ako ste u vezi, onda je sve kako treba, nema problema ove nedelje. Nećete biti zadovoljni prihodom jer mislite da možete više. Ograničenja su izvesna na poslu. Bilo bi dobro da manje pričate drugima o svojim planovima, zato što može doći do nerazumjevanja od strane drugih ljudi. Budite diskretniji. 

Jarac

Pred vama su nove ljubavne prilike, a neke od njih čekaju vas na neobičnim mjestima. Idite na neki koncert, do kafića, u pozorište. Tu možete upoznati neku zanimljivu osobu. Razmislite ko je dobar za Vas, a ko ne. Prepoznajte šta Vam odgovara na poslu, tako ćete imati više uspjeha.

Vodolija

Potražite prijatelje koji su slični Vama i zanemarite brige baveći se onim što znate da Vam prija. Radna atmosfera na poslu može biti napeta i morate se potruditi oko svega. Budite profesionalni. Što se tiče ljubavi, nije Vam do toga, ali ne zanemarujte partnera.

Ribe

Bićete zadovoljni i bez velikih zahtjeva u vezi. Slobodni, skloni ste flertu. Dobro se osjećate. Budite prijatni prema svima. Veoma ste posvećeni svima, potrudite se da se usredsredite na rad, na posao, dajte svoj maksimum. Ne nervirajte se oko posla. 

Za još savjeta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA