• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nedjeljni horoskop od 14. 1. do 20. 1. 2019.

Izvor mondo.rs

Evo kako su vam zvijezde naklonjene u predstojećoj nedjelji

 Nedjeljni horoskop od 14. 1. do 20. 1. 2019.  Izvor: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Ove nedjelje ćete biti skloni zaljubljivanju i flertu. Ako putujete negde, to će btii naročito izraženo. Zauzeti, idite negdje sa partnerom, promijenite sredinu makar na jedno popodne. Prijaće Vam. Što se posla tiče, bitno je da na vreme odrađujete obaveze. Slušajte nadređenog i nemojte biti skloni raspavama, jer sada je vrijeme za ozbiljnost.

Bik

Pozitivni ste. Nemojte previše novca da trošite na stvari koje Vam nisu potrebne. Dajte sve od sebe da kupujete pametno. Ove nedjelje ćete biti pomalo ljubomorni i to može da zasmeta voljenoj osobi. Platite račune na vrijeme, budite odgovorni.

Blizanci

Jako ste tvrdoglavi i ne želite ni sa kim da se vidite ako ne morate. Najradije biste odmarali i spavali. Možda je tako i najbolje da uradite. Budite ljubazni prema bliskim osobama, iako Vam se možda neće svidjeti što svako želi da Vam udijeli savjet. Ne vraćajte se na ljubavi iz prošlosti, nego gledajte ko Vam se sada dopada i kakvo je realno stanje stvari. Ne idealizujete partnera.  

Rak

Nemojte da pokvarite idealan odnos sa partnerom zbog drugih ljudi. Pomalo se brinete da li ćete održati strast u vezi. Slobodni, možete biti skloni flertu. Moguć je priliv novca, pa bar ne morate da štedite ove nedjelje. Možete da kupite neke tehničke aparate koje ste odavno planirali. Ipak, bitno je da pametno rasporedite zaradu.

Lav

Imate savršenu komunikaciju sa drugima, pa ćete ove nedjelje ostvariti dobru saradnju sa svima. Ovo se naročito odnosi na one koji žele da obnove saradnju sa starim kolegama. Mogući su neki novi kontakti koji će Vam biti od koristi. Preko prijatelja možete dobiti neku novu priliku da radite nešto što će Vam se dopasti. Bićete svakako uspješni u svemu do kraja nedjelje. 

Djevica

Sve je sjajno u ljubavi. Strast i ljubav su zaslužne za dobru energiju, tako da ne morate da brinete. Ako niste u vezi, onda bi bilo dobro da izađete do grada i možda upoznate nekog. Bićete prezadovoljni finansijama ove nedjelje. Sve ide kako treba i napredak je moguć. Na poslu dobijate samo pohvale i sve Vam ide brže i bolje nego inače. 

Pogledajte koje poznate ličnosti su rođene između 14. i 20. januara:

Vaga

Sve ide kako treba kod Vas. Pokažite partneru osećanja, nemojte da krijete šta osjećate. Još ove nedjelje stvari neće biti kristalno jasne, ali od kraja nedelje će se sve riješiti i znaćete tačno na čemu ste. Odlučićete se za osobu koja Vas čini srećnom i pored koje se osećate slobodno. Imate dosta posla, ali Vam drugi ljudi ovaj put neće biti od pomoći. 

Škorpija

Niste zadovoljni kako napredujete na poslu. Potrudite se da date sve od sebe, a sreću ćete sigurno imati. Napeti ste jer imate utisak da Vas svi pritiskaju. Imate dosta novih prilika za napredak, sve samo zavisi od Vas. Pokušajte da odradite sve temeljno sami na poslu, tako je najbolje za Vas. Moguć je flert i neka avantura.

Strijelac

Bavite se sportom. Imate višak energije. Dobro se organizujte da ne bi ljubavni život trpio zbog svega što treba da pozavršavate. Tako ćete zadržati naklonost i povjerenje partnera. Ne raspravljajte se oko novca. Neka poznanstva mogu ostati samo na tom nivou. Skloni ste zaljubljivanju.

Jarac

Zauzeti, možete da provedete više vremena sa partnerom. Možete upoznati neku osobu sa kojom ćete imati sjajnu komunikaciju. Imate dosta posla. Mnogo lakše obavljate obaveze koje imate i mnogo ste bolje organizovani. Držite se sigurnih planova i nemojte da remetite svoj mir. Priliv novca je očekivan.

Vodolija

Ove nedjelje ste sjajno raspoloženi. Zabavite se sa prijateljima i izlazite malo više. Naglašeno je polje prijateljstava. Imaćete više kontakata sa drugima nego inače. Pijte više tečnosti, mogući su problemi sa pritiskom. Jačajte imunitet. Pazite se u saobraćaju, naročito na kraćim putovanjima. Sada nije vreme da popisujete nikakve bitne ugovore.

Ribe

I dalje ste romantični i partner sve primećuje što radite za njega, pa je zato i zadovoljan. Radite na svom odnosu i uživajte u vezi. Održite stabilnost ove nedjelje. Vidite se sa osobom koja Vam se odavno dopada. Imate dosta obaveza na poslu. Moguće su pohvale od strane nadređenog. Uložite više energije u posao. Napredak je izvjestan.

Za još savjeta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posjetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA