• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nataša Bekvalac: "Desila mi se strašna stvar, mislim da ću ostati na ulici"

Autor mondo. rs Izvor Kurir

Pevačica se "izblamirala".

 Natasa-Bekvalac-koncert Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Nataše Bekvalac se pojavila na jednom prestoničkom događaju kada je prisutnim medijima ispričala smešnu situaciju koja joj se nedavno desila.

"Sada je u fazi moje 'raskućivanje'. Mislim da ću ostati na ulici. Zapravo, sigurna sam da ću ostati na ulici", izjavila je Nataša Bekvalac, a zatim objasnila o čemu se radi.

Možda će vas zanimati

"Desila mi se strašna stvar pre dva dana. Imala sam kombinaciju neku, pa sam pitala drugaricu koja mi čizma bolje stoji. Ja sam tek posle dva sastanka shvatila da nosim dve potpuno različite čizme. Jedne su bile iznad kolena, druge ispod, totalno drugačije. Mislim da bi žene trebalo da žive bez ogledala. Gledajte se očima drugih ljudi, jer je to najrealnija slika", rekla je pevačica.

Nataše Bekvalac će sledeće godine na dan zaljubljenih, 14. februara u beogradskoj Areni održati koncert pod nazivom "SOS za ljubav", a pevačica je za MONDO istakla da su pripreme uveliko u toku i da se radi na koreografijama.

"Idem kod nutricioniste, svaki dan sam na treninzima koji su jako zahtevni, radim na kondiciji i izdržljivosti. Nije lako pevati i igrati u isto vreme, to je tehnika nije stvar u tome kakav si pevač niti u kakvoj si kondiciji nego je potrebno dosta pripreme i vežbe", rekla je lepa Nata za MONDO i dodala da je 14. februar izabrala zato što je ona "žena satkana od ljubavi".

PROČITAJTE I OVO

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

COOL PRIČE