Ovo je NOVI YouTube, pogledajte kako izgleda! (FOTO)

YouTube je promenio izgled na vebu i na tabletima, pogledajte šta je sve novo.

0
A- A A+

YouTube Foto: MONDO/YOUTUBE

  YouTube je rašio da za korisnike veb sajta i tablet uređaja napravi veliku promjenu, koja ne uključuje samo novi izgled, nego i još neke stvari.

Velika promjena je i doslovno VELIKA za YouTube desktop korisnike, jer je sad sve veće - ikonice, naslovi video snimaka, kao i pločice video priloga.

Uklanjajući nekoliko redova sadržaja i smanjujući broj videa u svakom redu, time povećavajući veličinu samih video pločica, YouTube čini video sadržaj jasnije odvojenim, većim i lakšim za navigaciju. Osim što će pločice video snimaka fizički biti veće, one će dobiti i kvalitetniji ubrzan prikaz sadržaja u videu, koji se vidi kad se mišem pređe preko pločice.

Ovo YouTube postiže višom rezolucijom, koja će trošiti i više podataka na tablet računarima, pa o tome vodite računa, ako koristite YouTube preko mobilne mreže.

Primijetićete da su sad naslovi snimaka duži i da bolje mogu da opišu ono što je u samom videu prikazano. Takođe, ikonice kanala su jasnije i lakše ih je uočiti.

Ovog puta YouTube pravi i jedan korak više, kako bi vam olakšao uređivanje početne YouTube stranice i preporuka, koje vam daje ubuduće. Ako na početnoj youtube.com stranici vidite video snimke, koje ne želite da vidite kliknite na tri tačke ispod videa desno i odaberite opciju Not interested i Don’t recommend channel. Od tog trenutka vidjećete manje takvih sadržaja i što više videa budete označili tako više ćete uživati u svojoj početnoj YouTube stranici i predloženim video snimcima ubuduće.

YouTube je napomenuo da je ovo samo početak i da vrlo brzo možemo da očekujemo još više promjena na početno stranici. U našoj galeriji prva slika je nekadašnji izgled YouTube početne stranice, a slede promijenjena, koja je aktuelna od sada i kako to sve izgleda kod nas na jednoj od početnih stranica.

Tagovi:
Sve vijesti