Vraća se Jovetić!

Autor:

Kapiten reprezentacije Crne Gore će početi da radi sa drugovima iz Monaka u ponedjeljak, a trener “kneževa” Leonardo Žardim će dobiti opciju više u napadu

Vraća se Jovetić! Foto: Guliver/Thananuwat Srirasant/Getty Images for ICC

Stevan Jovetić kreće sa ful treningom u ponedjeljak!

Tridesetogodišnji Podgoričanin je prije dva dana bio na posljednjem pregledu kod doktora koji ga je operisao i dobio je zeleno svijetlo za povratak na teren.

Kapiten reprezentacije Crne Gore će tako prvi trening sa ekipom od aprila odraditi za tri dana, a trener “kneževa” Leonardo Žardim će dobiti opciju više u napadu.

Naravno, Jovetiću će biti nephodan mali period adaptacije, a onda će sve zavisiti od toga kako se bude osjećao. Konkurencija u taboru Monaka je velika, jer se za mjesto u napadu bore Kejta Balde, Islam Slimani, Visam Ben Jeder, Pjetro Pelegrini... Međutim, Joveta je više puta ponovio da se ne plaši konkuencije kada je sto odsto zdrav.

Jovetić je 13. aprila drugi put u karijeri pokidao ligamente, počeo je da trenira po posebnom programu 4. septembra, a sada se vraća na teren.

Monako poslije 12 kola u Ligi 1 ima samo 15 bodova (tri više od zone ispadanja, 12 manje od lidera PSŽ-a), tako da je Žardimu "svježa krv" neophodna.

Tagovi:
Sve vijesti