Legenda francuskog filma doživela moždani udar

Autor:

Katrin je moždani udar doživela tokom snimanja poslednjeg filma "De son vivant" reditelja Emanuela Berkoa

0
A- A A+
katrin Foto: YouTube/screenshot/CBS Sunday Morning

  Katrin Denev (76) doživela je možda udar, zbog čega se trenutno nalazi u bolnici u Parizu.

Slavna francuska glumica je, prema pisanju tamošnjih medija, hospitalizovana u vrlo ozbiljnom stanju, ali joj motorne funkcije, na sreću, nisu oštećene.

Katrin je moždani udar doživela tokom snimanja poslednjeg filma "De son vivant" reditelja Emanuela Berkoa, prenosi AP. Svetski mediji pišu da glumica pati od velikog umora, te da je njen organizam bio preopterećen, a to je potvrdila i njena porodica.

Iako joj motorne funkcije nisu oštećene, Katrin Denev će morati ozbiljno da se posveti svom zdravstvenom stanju i neophodno je da neko vreme miruje. I kad izađe iz bolnice, ona neće moći odmah da se vrati snimanju filma, već će izvesno vreme biti na bolovanju.

Slavna glumica je ranije ove godine bila na Filmskom festivalu u Veneciji, na promociji svog novog filma "The Truth", u kojem se pojavljuje uz Žilijet Binoš. Film je otvorio ovaj prestižni festival.

Katrin važi za legendu francuskog filma i simbol duha po kojem su Francuskinje poznate. Ona je 1993. godine bila nominovana za Oskara.

Ova glumica se početkom 2019. godine suočila sa ozbiljnim finansijskim problemima, a neki su tvrdili i da je bankrotirala.

Zbog nezavidne situacije svoje stvari sa potpisom čuvenog dizajnera Iva Sen Lorana je prodala na aukciji. Na prodaji su se našle haljine, cipele i kostimi.

Tagovi:
Sve vijesti