Biznismen TRAŽI POLIGRAF za ubistvo Jelene Marjanović

Autor:

Advokat biznismena D.M. koji je preko anonimnog pisma označen kao navodni ubica Jelena Marjanović, traži poligraf za svog klijenta.

0
A- A A+
poligraf Foto: MONDO TV

"On je insistirao i da bude poligrafski testiran u slučaju pisma u kojem se imenuje kao ubica Jelene Marjanović, što je odbijeno", kaže za Pink.rs advokat Predrag Savić.

To što srpski organi nisu prihvatili njegovo insistiranje da ide na poligraf, u vezi sa "pismom iz Švajcerske" znak je, kako ističe, da se radi o budalaštini.

Kada je riječ o sinoćnjem hapšenju, Savić kaže da je protiv D.M. poveden krivični postupak još 2015. godine, a da se isti vodi i protiv onih koji su ga tada napali i nanijeli mu lakše tjelesne povrede.

"Nisam tačno upućen u taj slučaj, ali znam da je osumnjičen za prevaru", kaže Savić.

Oglasio se NAVODNI OSUMNJIČENI za ubistvo Jelene!

Prema njegovim riječima za njim je postojala potjernica srpskih organa, za koju se znalo, s toga je hapšenje bilo u skladu sa postojećim stanjem i prema zakonu je lišen slobode.

"Ovo je čisto izvršenje krivične sankcije. Čim je došao u stan, kako mi je rekla njegova vanbračna supruga, lišen je slobode", kaže Savić za Pink.rs.

Tokom iznošenja odbrane Zorana Marjanovića u slučaju ubistva njegove supruge Jelene, u sud je pristiglo anonimno pismo u kojem je D.M. označen kao osumnjičeni ubica.

Biznismen iz Priboja juče se oglasio ovim povodom na nacionalnoj televiziji u jutarnjem programu i rekao da nema veze s tim. On tvrdi da je sve "maslo" njegove bivše žene zbog imovine.

Ubistvo Jelene Marjanović medijski je najpraćeniji slučaj crne hronike u Srbiji već tri godine.

UHAPŠEN osumnjičeni za ubistvo pjevačice!

Sve vijesti