Hearthstone dobija novi mod: Hearthstone Battlegrounds

Autor:

Zanimljiv, strateški orijentisan mod igre za Hearthstone najavljen kao poslednja ekskluziva ovogodišnje BlizzCon manifestacije.

0
A- A A+
Foto: Hearthstone/screenshot

  Ukoliko pratite trendove u multiplejer igrama, verovatno do sada već znate da su ove godine najveću “pobedu” odnele takozvane auto-chess, odnosno auto battler igre.

Izvor: Hearthstone

Sve je počelo sa Dota 2 modom Dota Auto Chess početkom ove godine, a sada imamo čak tri igre za nekoliko platformi, LoL: Teamfight Tactics, Dota Underlords i Auto Chess za Epic Store, na kojem radi originalni tvorac Auto Chess-a.

Sad u trku kreće i Blizzard, ali ne sa samostalnom igrom, već sa novim modom za Hearthstone, koji nosi naziv Hearthstone: Battlegrounds.

Kako se kaže u objavi, on donosi “sveže i strateško” iskustvo za osam igrača u Hearthstone. Uzećemo ulogu jednog od 24 heroja, svaki sa jedinstvenim moćima i svaki sa specifičnim osobinama, koje menjaju način naše strategije, odnosno to kako regrutujemo minione i vodimo ih u bitku.

I dalje nismo sigurni kako će to sve tačno izgledati, ali ako vas interesuje više detalje, možete dublje informacije pronaći na ovom linku., napominje Play! Zine.

BlizzCon 2019 je bio baš ono što fanovi Blizzard-a očekuju, jer su najavljeni Diablo 4, Overwatch 2 i ekspanzija za World of Warcraft!

Koja igra je vaš favorit za buduću sezonu?

Tagovi:
Sve vijesti