Prestižna iPhone 11 serija od petka u prodaji

Autor:

Početak prodaje i prva isporuka novih fenomenalnih modela Apple uređaja planirani su od petka, 25. oktobra.

Prestižna iPhone 11 serija od petka u prodaji Foto: MONDO/Miljana Dašić

Korisnici kompanije MTEL će od danas moći da na sajtu rezervišu najnovije Apple-ove mobilne uređaje iz prestižne serije iPhone 11, klikom na sljedeće linkove: iPhone 11, iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max.

Novu iPhone 11 seriju karakterišu napredne performanse, kao što su trostruka kamera koja se prvi put javlja na nekom Apple-ovom uređaju. Modeli iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max imaju jednu više u odnosu na model iPhone 11 - po tri kamere.

Posebna prednost je treća kamera, koja omogućava dodatno zumiranje i dizajnirana je za fotografisanje portreta. Sve tri kamere imaju po 12 megapiksela i podržavaju veliki broj naprednih funkcija. Izdavajamo pametni HDR mod i noćni režim fotografije, funkciju koja se automatski uključuje za fotografisanje pri slabom osvjetljenju. Samim tim, boje izgledaju prirodnije i nema potrebe za aktivacijom blica.

Svi modeli imaju unaprijeđene aplikacije za obradu fotografije i videa, uz mogućnost snimanja videa u 4K rezoluciji. Kvalitet baterije je značajno poboljšan, baterija modela 11 Pro Max traje pet sati duže u odnosu na model XS Max.

Pored navedenih inovativnih  opcija, nove modele karakteriše brzo punjenje i još napredniji operativni sistem.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Tagovi:
Sve vijesti