"Fotošop, perika ili se frizer zaigrao"

Autor:

Nekada plavuša, a sada...

"Fotošop, perika ili se frizer zaigrao" Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Modna blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah objavila je svoju sliku na društvenim mrežama koja je zbunila njene verne pratioce.

Zorana je odlučila da se malo poigra sa svojim izgledom, a njena promena imidža nije se svidela svim njenim obožavaocima.

Uspešna blogerka već godinama unazad je prepoznatljiva po svojoj dugoj plavoj kosi, ali se odjednom odlučila za veliku promenu - postala je brineta.

Ona se novim izgledom pohvalila na Instagramu, a njeni pratioci su se pitali šta je to uradila sa svojom kosom, što ona nije želela još uvek da otkriva.

"Da li je fotošop, perika ili se frizer zaigrao... saznacete uskoro", napisala je pored slike koju možete pogledati OVDE.

Iako su joj pružili podršku većina njenih obožavaoca se ipak nada da je u pitanju samo perika, pošto je za njih Zorana zauvek plavuša.

"Sve je to divno, ali opet, ovo nije Zorannah. Koju god odluku doneseš, podržavam...ali navikao sam na tvoju staru boju kose. Jednostavno to nisi ti", samo je jedan od razočaranih komentara.

Tagovi:
Sve vijesti