Noletova zgodna "učiteljica" klavira nastupa u Beogradu

Autor:

Najizazovnija pijanistkinja sa zavidnom karijerom iza sebe nastupiće 7. novembra u Sava Centru.

Noletova zgodna "učiteljica" klavira nastupa u Beogradu Foto: YouTube/screenshot/LOLA ASTANOVA

Lola Astanova najlepša i najzgodnija pijanistkinja, kompozitor i producet odlučila je da oduševi beogradsku publiku i nastupi prvi put u glavnom gradu, tačnije celoj Srbiji.

Ona je za "Kurir" ispričala da je njenu ljubav prema klasičnoj muzici pobudila profesorka srpskog porekla Tamara Popović i dodala da je bila baš mala kad je prvi put sela za krlavir, te da nije mogla da dohvati pedale, pa su joj podmetnuli dva debela telefonska imenika.

Zahvaljuljujuću Loli naš proslavljeni teniser Novak Đoković postao je "maestro na klaviru" i njegov javni nastup izazvao je oduševljenje na internetu. Dok je Novak sedeo za klavirom i "izvodio" numeru u pozadini je bila Astanova koja je svirala drugi klavir.

Novak i Lola se dugo "simpatišu" i pružaju podršku jedno drugom putem društvenih mreža. Nedavno su se upoznali, družili i jeli, po Noletovoj preporuci, vegansku hranu u Majamiju.

"Imala sam sreću da upoznam mnoge uspešne i poznate ljudi i često bi ti susreti bili razočaranje, jer njihovi lični kvaliteti nisu bili u skladu sa profesionalnim dostignućima. Đoković nije takav i uz sve zaista izvanredne sportske uspehe on je još impresivnije ljudsko biće. Novače čast mi je što si inspiracija, čast mi je da te zovem svojim prijateljem", rekla je lepa Lola za našeg tenisera i dodala da sprema mnogo iznenađenja za sve one koji dođu na njen koncert.

Tagovi:
Sve vijesti