Čović potvrdio da Tomić više nije trener Zvezde!

Autor:

Pratite vanredno sazvanu konferenciju za novinare na Malom Kalemegdanu.

0
A- A A+
Foto: MN Press14.14 O Tomiću:

"Milan Tomić se danas sporazumno rastao sa Crvenom zvezdom, u najboljem redu i prijateljskim odnosima. Jedni drugima smo zahvalni, Milan je osvojio tri trofeja, vratio Zvezdu u Evroligu i sve je u najboljem redu. I nije bilo nikakve ujdurme".

14.13 Nebojša Čović:

"Nismo se videli odavno. Rešili smo da održimo danas redovnu konferenciju za štampu. Redovna je, ništa vanredno. Pošto vidim da imate puno pitanja, neću praviti nikakav uvod. Pitajte sve što vas interesuje, da ne bi nagađali u periodu koji je pred nama. I molim vas budite opušteni":

Najava konferencije:

Sezona je tek počela, a KK Crvena zvezda nalazi se već u krizi.

Posle tri loše partije i "vezanih" poraza protiv Budućnosti, Makabija i Krke, trener crveno-belih Milan Tomić rekao je da će biti donete "određene odluke". Dva dana kasnije, na Malom Kalemegdanu zakazana je za 14 časova konferencija za novinare predsednika kluba Nebojše Čovića, koji bi mogao da saopšti te odluke.

U međuvremenu je objavljena vest da je trener Tomić podneo ostavku!

Vanredno stanje među crveno-belima nastalo je uoči velike utakmice, protiv snažne Barselone u Beogradu (četvrtak, 21 čas), a ova konferencija za novinare mogla bi da otkrije da li će srpski tim zaigrati u tom meču u postojećem sastavu, a sada već sigurno bez dosadašnjeg trenera, čiju će ulogu preuzeti njegov pomoćnik Andrija Gavrilović.

Brzo će biti poznato da li će biti promena u ekipi, u kojoj je i dalje mnogo otvorenih pitanja - pre svega u vezi sa ulogom i stanjem krilnog centra Derika Brauna.

Odgovore na ta pitanja u utorak će dati prvi čovek kluba, a konferenciju za novinare pratite uz MONDO.

Sve vijesti