Evo koje kvalitete treba da ima njen budući dragi

Autor:

Ako ga ne nađe ide na vantelesnu oplodnju!

0
A- A A+
Katarina-Sismanovic Foto: ATA Images/ Antonio Ahel

  Voditeljka Katarina Šišmanović, nakon završetka prikazivanja emisije "Sve za ljubav", odlučila je da slobodno vreme iskoristi kako bi završila master studije na Fakultetu političkih nauka.

Katarina je otkrila da joj je pauza u poslu bila neobična, ali je iskoristila na pametan i koristan način, te se posvetila svom obrazovanju.

"Nakon što je Ministarstvo prosvete saopštilo da će 'stari studenti' posle određenog roka izgubiti pravo da okončaju visokoškolsko obrazovanje, angažovala sam se i dala sve ispite. Master sam odbranila 30. septembra, poslednjeg dana predviđenog roka za kraj studija. Smatram da ne valja stvari ostavljati nedovršene", rekla je ona za magazin "Grloria".

Tema njenog rada je bila ekološka politika za koju smatra da je budućnost celog sveta. Lepa voditeljka je istakla da sada kada je završila sa školovanjem spremna je i za novu ljubavnu romansu, kao i da je spremna da se ostvari u ulozi majke.

"Nisam mislila da u 36. godini neću imati dete. Bila sam ubeđena da će se to ostvariti kad budem poželela, sa pravom osobom, ali shvatila sam da to ne ide tako", rekla je Katarina.

Nakon što se razvela od biznismena Dejana Kitića i raskinula dugogodišnju vezu sa vlasnikom produkcijske kuće Emotion Goranom Stamenkovićem, Katarina željno iščekuje novi ljubav.

"Imam udvarače, ali nema onog pravog. Muškarac treba da me zaintrigira, da mi privuče pažnju, da bude interesantan i da me inspiriše, ali i da ja njemu budem interesantna. Mnogo puta se desilo da upoznam nekoga fizički lepog, ali da sa njim nemam šta da tražim, jer među nama nema interakcije", istakla je voditeljka i dodala da ako ne nađe pravog ne isključuje mogućnost da se podvrgne vantelesnoj oplodnji.

"Nisam sigurna da bih se u čitav proces upustila sama, jer smatram da dete treba da zna ko su mu oba roditelja. Pitanje je da li bih u tom slučaju sebe nagradila ili dete unakazila", rekla je za kraj i otkrila da željno iščekuje povratak na male ekrane.

Tagovi:
Sve vijesti