Azara dobio sina: Zizu mora da menja SVE, igra i Jović?

Autor:

S obzirom na to da je Luka Jović obično igrao kada Edena Azara nije bilo na terenu, možda se danas posreći srpskom napadaču...

0
A- A A+
eden-azar Foto: Tanjug/AP Photo/Bernat Armangue

  Divna vest za Edena Azara!

Jedan od najboljih fudbalera sveta u noći između petka i subote dobio je ČETVRTOG sina, da bi potom obavestio Zinedina Zidana da će zbog toga morati da propusti ovonedeljni meč protiv Majorke, pošto želi da poseti ženu i vidi još jednog naslednika.

Naravno da Zidan nije imao ništa protiv toga, ali je jasno da je ispočetka morao da "crta" taktiku za meč na Balearima, pošto se Azar očekivao u startnoj postavi...

Belgijanac je od početka sezone bio daleko od prepoznatljivih igara, delom i zbog kilaže koju je dobio tokom leta, a delom i zbog toga što ga je dugo mučila "dosadna" povreda. Pred FIFA reprezentativnu pauzu "konačno" je proradio i postigao pogodak protiv Granade (4:2), međutim zbog propuštanja ove utakmice ponovo će ostati bez konstantnosti.

Srećom, povod je izuzetno lep!

Nema sumnje da Real Madrid i pored svih povreda (Asensio, Karvahal, Načo, Kros, Bejl, Modrić i drugi) ima dovoljno jak tim da pobedi Majorku, a mnogi "tipuju" i da bi Luka Jović ponovo mogao da dobije mesto startera.

Jović je zbog "mini sukoba" sa Tumbakovićem propustio obaveze s reprezentacijom, svež je i spreman da konačno upiše prvi gol, a uz to je obično bio na terenu kada Azar nije.

Videćemo već od 21 čas na Palma de Majorci!

Sve vijesti