Alan Wake’s American Nightmare i Observer - BESPLATNO!

EPIC store ponovo časti, a ovog puta dve vrlo zvučne igre čekaju vas već sad: Alan Wake’s American Nightmare i Observer.

Alan Wake’s American Nightmare i Observer - BESPLATNO! Foto: MONDO / EPIC STORE

Epic Games nastavlja sa darivanjem korisnika Epic Games Store platforme, a ovog puta se radi o bogatom paketu, koji čine dva odlična naslova. Napominjemo odmah da se radi o horor naslovima, pošto je mesec spooktober.

Prva je Observer, mračna sajberpank horor igra sa zanimljivim prikazom budućnosti, koja nas očekuje, i pomalo podseća na književno delo “1984”. Iza Observer-a stoji studio Blobber, koji je poznat i po Layers of Fear serijalu, a nedavno je doneo Blair Witch igru pred fanove psiholoških horora.

Druga igra je Alan Wake’s American Nightmare, samostalna ekspanzija za originalni Alan Wake, koja donosi napetu priču prepunu horor elemenata, što se i očekuje kad je u pitanju Remedy Entertainment.

Radi se o dva odlična naslova, podseća Play! Zine, i preporučujemo vam da ih slobodno isprobate pošto su besplatni, nemate šta da izgubite.

Observer i Alan Wake’s American Nightmare su besplatni do narednog četvrtka na Epic Games Store, kad u ponudu stupaju Layers of Fear i Qube.

SAD - pravac EPIC store i uživajte u igrama!

Sve vijesti