Krunić VEĆ napušta Milan,sprema se pozajmica u januaru?

Autor:

Priče na Apeninima ne idu u prilog reprezentativcu Bosne i Hercegovine.

Krunić VEĆ napušta Milan,sprema se pozajmica u januaru? Foto: Anadolija/Haris Badžić

Radetu Kruniću se proteklog ljeta ispunio san kada je potpisao ugovor sa Milanom, ali bi, prema najnovijim informacijama, već u zimskom prelaznom roku mogao da promijeni sredinu!

Ili tako bar tvrdi italijanski "Tutomerkato", poznat po čestim nagađanjima koja se na kraju ne ostvare. Ipak, oni navode da bi momak iz Foče mogao da napusti "San Siro" početkom 2020. godine i ode na pozajmicu u Đenovu.

Tamo sa klupe sad komanduje Krunićev "učitelj" iz Empolija, njegovog prethodnog kluba, Aurelio Andreacoli.


Klub sa stadiona "Karlo Kastelani" prodao je Krunića "rosonerima" u ljetnjem prelaznom roku za oko 8.000.000 eura, ali do sada ovaj fudbaler nije dobio pretjerano veliku minutažu u novoj sredini.

Odigrao je samo 45 minuta i to u meču 6. kola Serije A protiv Fiorentine, koji je završen porazom njegovog tima rezultatom 1:3.

Krunić bi zato mogao da ode put Đenove, tima koji se do sada ozbiljno muči i nalazi se u zoni ispadanja. U reprezentativcu BiH vide igrača spremnog da im odmah pomogne na terenu i donese siguran kvalitet.

Krunić je karijeru počeo u rodnom gradu, u taboru Sutjeske, a još je nastupao za Donji Srem, Veronu, čačanski Borac i Empoli, gdje je proveo čak četiri godine.

Sve vijesti