Srbin pokušao da ubije bivšu ženu i njenog komšiju

Autor:

Ž.M. (43), državljanin Srbije, uhapšen je u nemačkom gradu Hamburgu zbog sumnje da je pokušao da ubije bivšu suprugu M. K. (32), i to naočigled njihovog trogodišnjeg sina.

Srbin pokušao da ubije bivšu ženu i njenog komšiju Foto: iStock / Getty Images Plus

Kako prenose nemački mediji, pomahnitali Srbin je teške povrede naneo i komšiji svoje bivše supruge Hubertu K. (61), koga je zatekao u njenom stanu.

"Ž. M. je u nedelju oko 12. 30 sati došao na kapiju kuće u kojoj mu živi bivša supruga s njihovim maloletnim sinom. Čim je ušao u stan, potegao je nož i ubo je ženu, a onda je teške povrede naneo i komšiji koga je zatekao u stanu. Sumnja se da je motiv krvavog zločina ljubomora i to što nije mogao da se pomiri s raskidom i činjenicom da mu se porodica raspala", prenosi "Kurir".

Oni, međutim, nisu naveli da li je komšija pokušao da odbrani ženu ili je Ž. M. posumnjao da je on novi partner njegove nekadašnje supruge

Kako navode, drama u stanu u Harburgu, četvrti Hamburga, odigrala se naočigled njihovog sina i osmogodišnjeg deteta, rođaka teško povređene žene.

"Posle zločina Ž.M. je pobegao iz ženinog stana, a njegova bivša supruga i komšija su s teškim povredama prebačeni u bolnicu. Hitno su operisani i njihovo stanje je stabilno, ali teško", navode izvori iz istrage.

Ž. M. je iste večeri sam došao u policiju i predao se.

Sve vijesti