Dženifer "oborila" Instagram - deset miliona lajkova!

Autor:

Glumica "pokvarila" Instagram, i izgleda da je postavila novi rekord!

Dženifer "oborila" Instagram - deset miliona lajkova! Foto: Tanjug/AP/Invision, Richard Shotwell

Glimica Dženifer Aniston 15. oktobra odlučila se na odvažan korak i konačno otvorila Instagram profil koji je za samo jedan dan prikupio više od sedam i po miliona pratilaca.

Ova cifra mogla bi da postane novi svetski rekord najbrže rastućeg naloga na Instagramu. Prema Ginisovoj knjizi rekorda princ Hari i njegova supruga Megan su držali taj rekord u aprilu kada su se pridružili ovoj društvenoj mreži.

Oni su za samo pet sati i 45 minuta dostigli cifru od milion pratilaca. Da li im je Dženifer preuzela titulu ostaje da saznamo u narednom periodu.

Zbog prevelike navale i velikog broja obožavaoca koji su izgleda godina čekali da se Dženifer "prikači na internet", Instagram je imao tehničkih problema zbog čega je glumičin profil u jendom trenutku bio ugašen.

Dženiger se našalila kasnije na ovaj račun komentarom: "Pokvarila Instagram", koji je lajkovalo osam miliona ljudi.

Njena prva i za sada jedina slika na profilu je sa njenjim kolegama iz popularne serije "Prijatelji" Lisom Kudrou, Kortni Koks, Metjuom Leblankom, Dejvidom Švimerom i Metjuom Perijem, koji su se juče okupili kako bi proslavili 25 godina serije.

Slika ima više od devet miliona lajkova i više od 400.000 komentara.

View this post on Instagram

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Sve vijesti