Zadrugarka u centru PO*NO SKANDALA!

Autor:

Starleta je sa još pet prijateljica prošle godine bila na jahti u Dubrovniku i orgijala sa Žoltom Borkaijem, prvim čovjekom Đera, piše Kurir Iva Grgurić

0
A- A A+

Foto: Printscreen / Kurir

 Se*s-skandal koji trese Mađarsku i dalje je glavna tema, a u orgijama sa Žoltom Borkaijem
(54), prvim čovjekom Đera, pored tri starlete iz Hrvatske S. O, P. Š. i L. L, učestvovala je, vjerovali ili ne, učesnica "Zadruge" Iva Grgurić, ekskluzivno saznaje Kurir.

To je za Kurir potvrdila I. M, jedna od djevojaka koja je bila među animir-damama na jahti:

"Bilo je nas šest djevojaka. Taj posao je ugovorila jedna od nas i svima nama poslala poruku u koje vrijeme da dođemo. To je bilo prošle godine u junu. Većina djevojaka je već uživala u Dubrovniku, a Iva i ja smo kolima došle iz Zagreba. Iva je vozila. Odmah smo otišle na brod, a dan posle su nam ti bogataši uzeli hotel. Vjerujte da nismo ni znale da su u pitanju političari. Glavna djevojka nam je rekla da su u pitanju neki poslovni ljudi iz Mađarske. Bio je seks, a dan nakon toga ja sam se autobusom vratila za Zagreb, a Iva je ostala još dva dana".

Ona kaže da se Grgurićeva pred Žoltom najbolje pokazala, iako je djevojka koja na snimku oralno zadovoljava gradonačelnika najdominantnija na takvim druženjima.

"Iva je trebao novac jer je željela da ide u Beč s tadašnjim momkom. Zbog toga je i ostala dva dana duže na jahti. Toliko je bila dominantna da je zasijenila i djevojku koja je alfa i omega u tim druženjima, što se vidi na snimku. Iva je dobila 3.000 eura jer je imala analni se*s s gradonačelnikom. Još jedan moćnik je bio tu i njega je oralno zadovoljila", seća se ova starleta, koja je bila zadovoljna tretmanom.

"Baš nam je bilo dobro. Po cio dan smo pile žestinu, smijale se i igrale. Nijedna od nas nije prostitutka. Jedna djevojka živi s roditeljima. Tada nije imala auto, jedva je skupila za silikone, a ova druga je radila u poslastičanici u Dubrovniku. To je bila jedinstvena prilika. Došli Mađari, platili 1.000 eura dan druženja, a počastili su malo i više. Zato smo i otišle, ne radimo to profesionalno", zaključila je ova djevojka za Kurir.

Seks skandal Orbanovog gradonačelnika u Hrvaskoj! VIDEO

Tagovi:
Sve vijesti