Genije položio cvijeće na grob legende Partizana

Autor:

Predsjednik FSCG Dejan Savićević je u Prištini posjetio grob bivšeg predsjednika FS Kosova Fadilja Vokrija

Genije položio cvijeće na grob legende Partizana Foto: MN press

Crna Gora i Kosovo će večeras na stadionu “Fadilj Vokri” (20.45, Nova M) ukrstiti koplja u 8. kolu grupe A kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. Godine.

A u susret tom meču u kome “hrabri sokoli” traže premijerni trijumf, a Kosovari žele da nastave da sanjaju EURO, delegancija Fudbalskog saveza Crne Gore je odala počast najboljem kosovoskom fudbaleru svih vremena, bivšem predsjedniku FS Kosova, legend beogradskog Partizana i bivšem reprezentativcu Jugoslavije.

Predsjednik Dejan Savićević i generalni sekretar Momirom Đurđevac, su položili cvijeće na grob Fadilja Vokrija, koji je preminuo u junu prošle godine.

Nisam mogao da prisustvujem sahrani Fadilja Vokrija, pa sam iskoristio ovu priliku da posjetim njegov grob i poklonim se. Fadilj i ja smo bili dobri prijatelji i odlično smo sarađivali. Bio sam veoma tužan kada sam čudo da je preminuo. Znam da bi bio veoma srećan zbog uspona reprezentacije Kosova, ali to je život”, rekao je Savićević, prenosi "Koha Ditore", a na njegove riječi se nadovezao aktuelni predsjednik FS Kosova, Agim Ademi.

Predsjednik Savićević, legenda fudbala bivše Jugoslavije i Evrope, bio je dobar prijatelj Fadilja Vokrija. U znak sjećanja na prijateljstvo, posjetio je njegov grob”.

Sve vijesti