Konte nastavlja da juri "odbačene" - Miler je meta

Autor:

Nijemac bi mogao da napusti Bajern Minhen poslije 19 godina, a Inter želi da to iskoristi.

Konte nastavlja da juri "odbačene" - Miler je meta Foto: GULIVER/GETTY IMAGES/SEBASTIAN WIDMANN

Tomas Miler bi mogao da se preseli i Njemačku zamijeni Italijom! Kako "Kalčomerkato" navodi pod šifrom "ekskluzivno", fudbaler Bajern Minhena je meta Intera i mogao bi da promijeni sredinu već u januaru.

Iskusni Nijemac je nezadovoljan statusom u timu Nika Kovača i "BILD" je čak naveo da je Miler spreman da napusti klub ukoliko se njegova minutaža ne poveća. U posljednjih pet utakmica proveo je samo 66 minuta na terenu, pa bi već na zimu mogao da promijeni klub.

Italijanski medij ističe da imaju saznanja da je Inter zainteresovan za njega i da bi Antonio Konte volio da ga vidi u svom timu. Navodno, Inter je bio zainteresovan za Milera još prošlog ljeta, ali je sada situacija daleko povoljnija po "neroazure".

Milanski klub je sada spreman da dovede osvajača Svjetskog prvenstva 2014. već početkom 2020. i čak pokušaju da Bajernu ponude Ivana Perišića kao dio dogovora.

Hrvatski internacionalac je ljetos stigao u Minhen kao pozajmljen igrač, ali ukoliko Bajern bude želio da pregovara, Inter bi mogao da ponudi Bajernu konačnu prodaju Perišića.

Time bi i njihova svota plaćena za Milera mogla da bude smanjena, posebno jer Bajern ima opciju da Perišića otkupi za 25 miliona evra.

"Kalčomerkato" navodi i da bi dobri odnosi između dva tima mogli da odigraju važnu ulogu u eventualnim pregovorima.

Konte bi tako nastavio da dovodi igrače koji su u svojim prethodnim klubovima bili praktično odbačeni, poput Aleksisa Sančeza i Romelua Lukakua u Mančester junajtedu, ali i Dijega Godina u Atletiko Madridu.

Sve vijesti