Rat žena fudbalera - zovite STRUČNJAKE!

Autor:

Trudna Rebeka Vardi prekinula odmor kako bi unajmila IT stručnjake koji će "otkriti da li je ona prodavala priče o Kolin Runi"

Rat žena fudbalera - zovite STRUČNJAKE! Foto: Instagram/beckyvardy

Kolin Runi, žena Vejna Runija i majka četvoro djece, oglasila se juče na Twitteru objavom koja je uzburkala javnost u Britaniji i otpočela pravi mali rat sa suprugom drugog fudbalera!

"Već nekoliko godina, osoba koju poznajem pratila je moj privatni nalog na Instagramu i odavala detalje mog privatnog života tabloidu 'San'. Toliko informacija je otišlo tim novinarima, o meni, mojoj porodici i prijateljima, sve bez mog znanja ili dozvole.

Da skratimo priču - Kolin kaže da je supruga Džejmija Vardija, Rebeka Vardi, prodavala priče tabloidima.

Rebeka se prvo oglasila porukom na društvenim mrežama u kojoj je napisala da je "Kolin mogla lično da joj se obrati, a ne da je bruka ovako javno" nakon čega je riješila da odgovori drugačije - ISTRAGOM!

Britanska štampa piše da je Rebeka prekinula odmor kako bi se vratila u London i unajmila IT stručnjake koji će ispitati sadržaj njenog kompjutera, advokate koji će dokazati da nije sarađivala s tabloidima kako bi time dokazala da nije ona prodavala priče o Runijevoj supruzi.

"Posle će je tužiti", rekao je neimenovani izvor blizak Vardijevoj "Metrou".

Hit skandal, glavni akteri - žene britanskih fudbalera!

Sve vijesti