"Da jednom igramo meč i na svetoj srpskoj zemlji!"

Autor:

"Draže bi mi bilo da smo odigrali 'dole', među našim građanima", rekao je trener Zvezde poslije pobjede protiv Trepče.

"Da jednom igramo meč i na svetoj srpskoj zemlji!" Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Crvena zvezda pobijedila je Trepču očekivano mirno i plasirala se u sljedeću fazu Kupa Srbije.

Zbog poznatih okolnosti i zabrane crveno-bijelima da uđu na Kosovo, taj meč odigran je u Staroj Pazovi, a ekipa Vladana Milojevića bila je ubjedljiva i trijumfovala 8:0.

Nakon utakmice, u izjavi za TV Arena sport, šef struke crveno-bijelih čestitao je svojim i gostujućim igračima, priznavši da su mu se svidjeli gosti sa Kosova.


"Tražio sam da profesionalno odigramo utakmicu, morate tako, jer morate da pokažete da ste profesionalac i da ne razmišljate o tome ko je protivnik", rekao je on.

"Sviđaju mi se igrači Trepče, bilo je dosta stvari koje smo mogli da vidimo. Sigurno je da smo bili favoriti, a drago mi je da smo odigrali ovaj meč. Draže bi mi bilo da smo odigrali dole među našim građanima, a nadam se da ćemo odigrati jednom na našoj svetoj srpskoj zemlji", dodao je Milojević.

Trener Trepče Zoran Lučić rekao je da u njegovom timu nisu očekivali baš tako ubjedljiv poraz od osam golova razlike.

"Ipak, bilo je i nekih dobrih stvari. Ipak smo mi treći rang i treba gledati realno odnos kvaliteta naše ekipe i Zvezde. Sigurno je da će ovo ostati u dugom sjećanju svih iz Mitrovice, naročito igračima koji su danas dobili šansu", izjavio je on, dok su se igrači dva tima zajedno fotografisali na centru terena u Pazovi.

Sve vijesti