Ana Nikolić smanjila želudac kako bi smršala?

Autor:

"Zli jezici" tvrde da je pjevačica išla na operaciju kako bi izgubila kilograme.

Ana Nikolić smanjila želudac kako bi smršala? Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Pjevačica Ana Nikolićć je nakon što se porodila i na svijet donijela kćerku Taru, imala problema sa viškom kilograma. Kako list "Alo" prenosi ona je pokušavala na sve načine da izgubi kilažu, što joj nije polazilo za rukom.

Isti list navodi da se nakon mukotrpnih treninga i dijeta koje nisu davale željeni rezutat, Ana odlučila da ode na operaciju smanjena želudca.

"Od prijateljice je čula za ovu operaciju, koju je neko vrijeme izbegavala pošto nije htjela da ide pod nož. Kada je shvatila da ne može sama da se izbori sa viškom kilograma posjetila je jednu beogradsku kliniku u kojoj su joj objasnili da ovom intervencijom za kratko vrijeme može da izgubi između 20 i 30 kilograma, nakog čega je ona pristala", rekao je izvor za "Alo".

Pjevačica je navodno na operaciju otišla krajem jula i tada joj je ugrađenja želudačna omča koja pacijente čini sitim nakon male količine hrane, a za manje od tri mjeseca izgubila je skoro 30 kilograma.

Na koji način je ova ljepotica izgubila neki kilogram viška možda nije ni važno, bitno je da ona sada izgeleda fenomenalno što je i pokazala na proslavi svog 41. rođendana.

Sve vijesti