Savršen iPhone 11 Pro košta 20.000 evra! (FOTO, VIDEO)

Ovaj iPhone ima sve što i iPhone 11 Pro, ali nema tu izbočinu od kamere i optočen je zlatom i dragim kamenjem. Da, ima kupaca i za to, naravno!

0
A- A A+
ajfon Foto: MONDO/CAVIAR

  Da se ne lažemo - iPhone 11 Pro je jedan od najboljih telefona na tržištu, bez obzira na to voljeli vi Apple ili ne! Testovi to pokazuju i listom su svi pozitivni, u najmanju ruku!

Dizajn iPhone 11 Pro ne odskače od oprobane i uspješne Apple formule, ali su tri kamere, koje štrče iz kućišta za mnoge previše i jednostavno izgledaju ružno.

U tom slučaju, poznata ruska kompanija Caviar, koja se bavi proizvodnjom luksuzne robe i telefona, ima rješenje - zlatni iPhone 11 Pro, koji nema tu izbočinu od kamere! Već smo vam predstavili iPhone, koji i zvanično i bukvalno NIJE SA OVE PLANETE, a sad je na redu potpuno nova, najluksuznija dosad serija iPhone uređaja, koji u ovom slučaju ispravlja najveći iPhone 11 Pro "propust" - grbavu kameru.

Društvu za zaštitu životinja se nove Caviar iPhone 11 Pro verzije svakako neće dopasti, jer se “leđa“ prave od krokodilske i kože pitona, a ostatak kućišta se zaliva zlatom i posipa (kažemo posipa, ali se postavljaju precizno, naravno) dragim kamenjem različitog porekla i vrednosti.

Cene ovih iPhone 11 Pro modela, podijeljenih u šest kategorija idu od 4.420, preko 12.290 do nevjerovatnih 19.250 evra. Imena nove luksuzne serije je VICTORY, a modeli su PASSION, ELEGANCE, BLOOM, DESIRE, TITANIUM ALLIGATOR i BLACK GOLD ALLIGATOR.

Postoje i serije, koje nisu optočene zlatom, a to su LOVE, DIAMOND; TITANIUM, BLACK TITANIUM, BRONZE i TITANIUM BLACK ALLIGATOR. Ovi uređaji su “samo“ pozlaćeni izrađeni od bronze ili titanijuma. Njihove cijene su od 4.890, preko 5.040 do 12.390 i 12.780 evra.

Svi ovi telefoni, osim što izgledaju luksuzno i imaju identične karakteristike u odnosu na običan iPhone 11 Pro model, teži su za oko 50 - 100 grama finih metala, kojima je sakrivena izbočina kamere, pa ona tek-tek viri iz kućišta.

Telefoni su dostupni na upit, preko sajta, čekaju se do dva mjeseca i prodaju se u crvenoj, bijeloj, ljubičastoj, braon, sivoj ili crnoj boji i u neizmijenjenoj boji prirodne aligatorske, pitonove ili neke druge kože i materijala od kojeg su napravljeni (zlato, pozlata, titanijum, bronza…).

Ako ste spremni da za savršen iPhone istresete makar 4.420 evra - evo CAVIAR sajta!

Sve vijesti