Mesi kaže da Dembele ne zna španski ali je KAŽNJEN

Autor:

Nije pomoglo ni to što ga je Lionel Mesi spasavao kod sudije...

Mesi kaže da Dembele ne zna španski ali je KAŽNJEN Foto: GULIVER/GETTY IMAGES/DENIS DOYLE

Lionel Mesi pokušao je da "opere" svog saigrača Usmana Dembelea poslije nevjerovatno lakog isključenja protiv Sevilje (4:0), rekavši da Francuz nije mogao da opsuje sudiju Matea Lahoza pošto nedovoljno dobro priča španski, ali to nije imalo naročitog efekta...

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Španije kaznila je mladog Francuza sa DVIJE utakmice pauze, što znači da Dembele neće moći da nastupi u "El Klasiku".

Utakmica na "Nou Kampu" zakazana je za 26. oktobar i Dembele je tako napravio veliku glupost pošto je znatno "skratio" rotaciju Ernesteu Valverdeu, koji će imati mnogo manje opcija protiv Real Madrida poslije reprezentativne pauze.


Uz to, propustiće i meč protiv Eibara, nedjelju dana pred "El Klasiko".

Zanimljivo je da je Sudijska komisija odbila žalbu Barselone i uz to ih kaznila sa ukupno 1.300 evra (!?), od kojih 600 evra plaća igrač.

Dembele je na meču protiv Sevilje postigao prvi gol u Primeri ove sezone, da bi potom dobio crveni karton zbog poruke sudiji da "ne radi svoj posao dobro", iako igra uopšte nije bila prekinuta zbog njega, nego je prišao da raspravi sa autoritativnim Lahozom.

Sve vijesti