Tadić se vraća, propušta Paragvaj i Litvaniju!

Autor:

Kapiten Ajaksa neće biti na raspolaganju za oktobarske utakmice zbog povrede leđa.

Tadić se vraća, propušta Paragvaj i Litvaniju! Foto: DARKO VOJINOVIĆ/AP, TANJUG

Dušan Tadić ipak neće biti dio tima na predstojećim utakmicama Srbije. Lider reprezentacije će propustiti prijateljski meč protiv Paragvaja i kvalifikacioni susret protiv Litvanije, prenosi Sportklub.

"Desetka" Srbije i kapiten Ajaksa ima povredu leđa, zbog koje će morati da propusti predstojeće mečeve i tako zadao nove probleme Ljubiši Tumbakoviću oko sastavljanja tima. Još uvijek nije poznato o koliko se ozbiljnoj povredi radi.

Selektor reprezentacije ne samo da neće imati na raspolaganju najboljeg igrača tima, već je još ranije ostao bez mogućnosti da računa na Sergeja Milinković-Savića, Nikolu Maksimovića i Borisa Radunovića.

Ranije u srijedu je bilo objavljeno da će Emil Rockov zamijeniti povrijeđenog Radunovića kao treći golman reprezentacije, a sada ostaje da se vidi za kakav sastav će se Tumbaković odlučiti u četvrtak uveče.

Tadić je tokom aktuelnog kvalifikacionog ciklusa postigao jedan gol, u Lisabonu protiv Portugala.

Srbija je domaćin Paragvaju u prijateljskom susretu (meč počinje od 20.45) na stadionu "Mladost" u Kruševcu, što će biti prvo gostovanje južnoameričke selekcije u Srbiji još od 2006. godine.

Sve vijesti