"Vještica Grdana je moj alter ego!" (VIDEO)

Autor:

Glumica i njene kolege o predstojećem filmu o vještici Grdani.

"Vještica Grdana je moj alter ego!" (VIDEO) Foto: Tanjug/Willy Sanjuan/Invision/AP

U Diznijevoj avanturi "Grdana: Gospodarica zla", nastavku filma iz 2014. godine koji je bio hit na bioskopskim blagajnama, Grdana i njena kuma Ružica počinju da preispituju složene odnose kojima su vezani, dok ih predstojeći događaji navode na različite smjerove. Neočekivani saveznici i mračne nove sile ulaze u igru.

Godine su bile naklonjene Grdani i Ružici. Njihov odnos, rođen iz slomljenog srca, osvete i ultimativne ljubavi, cvjeta. Ali mržnja između ljudi i vila i dalje postoji.

Predstojeće vjenčanje između Ružice i princa Filipa je povod za veliko slavlje u kraljevstvu, jer takvi događaji i služe zbližavanju dva svijeta.

Kada neočekivani susret uvede novu, moćnu alijansu, Grdana i Ružica biće na suprotstavljenim stranama, stavljajući na provjeru njihovu odanost i postavljajući pitanje da li one zaista mogu biti prava porodica.

Pored Anđeline Džoli i Ele Fening, u filmu glumi i Mišel Fajfer, Haris Dikinson, Čivetel Edžiofor, Ed Skrejn i mnogi drugi, a mi vam ekskluzivno donosimo kratki video u kojem glumačka ekipa priča svoje utiske o filmu, kao i o samoj Grdani - Anđelini.

Izvor: Taramount

Sve vijesti