Muž, svekar i svekrva prebili odbjeglu snajku!

Autor:

Policija u Italiji uhapsila je državljane Srbije Z. B (56), njegovu suprugu G. M. (53) i sina D. B. (28) zbog sumnje da su 2. oktobra oteli bivšu djevojku D.B. -a(23) koja je otišla da živi sa drugim čovjekom u naselju Kviztelo

Muž, svekar i svekrva prebili odbjeglu snajku! Foto: iStock / Getty Images Plus

Prema nezvaničnim informacijama, djevojka je odlučila da napusti D.B. i njegovu porodicu jer je duže vrijeme trpjela nasilje.

Kako navode italijanski mediji, odlučan u namjeri da djevojku vrati, D.B. je sa roditeljima sjeo u automobil i otišao do kuće njenog novog dečka P.D. (27), kojeg poznaje od ranije.

On je potom sa majkom i ocem razvalio vrata i upao u kuću.

Prebili su nesrećnu djevojku i njenog novog dečka, skalpelom je ošišali jer "ih nije slušala“, a zatim su je izvukli napolje i strpali u automobil sa namjerom da je vrate kod sebe.

Njen novi partner, kada su nasilnici izašli iz kuće, odmah je pozvao policiju koja je ubrzo uspjela da locira vozilo D.B.

Nakon potjere policija je sustigla automobil i oslobodila nesrećnu djevojku. D.B. i njegovi roditelji su odmah uhapšeni, a na teret im se stavlja otmica i fizičko nasilje.

Sve vijesti