Prva plus-size ljepotica u "Viktorijas sikretu" (FOTO)

Autor:

Brend "Viktorijas sikret" angažovao je prvu plus-size manekenku – upoznajte Ali Tejt Katler.

Prva plus-size ljepotica u "Viktorijas sikretu" (FOTO) Foto: Tanjug/Evan Agostini/Invision/AP

Ali Tejt Kalter je brineta koja radi za brend donjeg veša Bluebella, a sada je i prva manekenka koja nosi konfekcijsku veličinu 42 koju je angažovao čuveni brend "Viktorijas sikret"! Kaže da joj je neverovatno što su baš nju odabrali i da se raduje što će predstavljati plus-size žene u industriji.

"Verujem da sam prva manekenka koja nosi veličinu 42 u 'Viktorijas sikretu'? Uzbuđena sam što ću raditi sa brendom koji obožavam otkako sam bila tinejdžerka. Sjajan korak u pravom smeru za raznolikost izgleda", objavila je ona na Instagramu.

Poznati brend je ranije često bio na meti kritika zbog toga što stalno angažuje isključivo mršave manekenke, zbog čega Ali kaže da se osećala neverovatno kada je ugledala svoju fotografiju u njihovoj prodavnici.

View this post on Instagram

Some much needed r & r

A post shared by Ali Tate (@ali_tate_cutler) on

"Osećam se sjajno, kao da sam na krovu sveta... neverovatno", kaže uzbuđena manekenka. "Nikada nisam očekivala da ću videti svoju fotografiju pored ovih supermodela koje gledam otkako sam bila devojčica".

Iako ona spada u plus-size manekenke, Ali ističe da je veličina 42 zapravo prosečna u Americi, zbog čega smatra da je potrebno više takvih manekenki, koje će predstavljati prosečne žene.

View this post on Instagram

Dance that ish out.

A post shared by Ali Tate (@ali_tate_cutler) on

Sve vijesti