Podnijeo zahtjev da izađe na slobodu i uđe u rijaliti!

Autor:

Kristijan Golubović, koji u zatvoru Zabela služi kaznu od osam godina, za manje od šest meseci može da se nađe na slobodi.

Podnijeo zahtjev da izađe na slobodu i uđe u rijaliti! Foto: Mondo/ Goran Sivački Kristijan Golubović

"Alo" piše da je on već podneo molbu za uslovni otpust, a ako sve to bude kako je planirano, nakon novogodišnjih praznika očekuje da uđe u Zadrugu.

"Kristijan je dobio ponudu za oba rijalitija, ali mu se, kako mi je rekao, više dopada Zadruga jer ima mnogo više prostora za treniranje i šetnju. Stanija mu više nije zanimljiva, iako je želeo i njoj svašta u lice da kaže. A još kad je čuo da se na imanje u Šimanovce uselio i sin Osmana Karića, njegovog velikog neprijatelja iz osamdesetih, bio je oduševljen. Malo je poznato da se Kristijan kao Voždovčanin više puta sukobio sa Zvezdarcem Osmanom. Godinama su ih pratila koškanja i tuče, a kada je u medijima isplivalo kako je Kristijan dobio batine od Osmana, mnogo ga je to zabolelo, pa je odlučio da javno ispriča šta se zaista desilo," ispričao je jedan od zatvorenika koji zna sve Kristijanove tajne, a koji je nedavno izašao na slobodu.

"On je bukvalno napravio plan šta će i kako će! Ne bi me čudilo da se sada osveti Osmanu preko njegovog sina Stefana. Neće on njega da bije i maltretira, ali će sigurno da mu priča neke tajne iz prošlosti, da ofira Osmana i tako nervira i sramoti Stefana. Ma znate Kristijana, zna on svašta! Kad progovori, biće haosa u najavi. Mislim da će Osman da se preznoji i da poludi kada vidi Kristijana pod istim krovom sa njegovim Stefanom," ispričao je Kristijanov drug iz zatvora.

Golubović je već učestvovao u Pinkovom rijalitiju Farma, gde je 2015. bio najveća podrška Staniji koja je i pobedila. Ona mu je za to obećala pola pobedničkog honorara, ali mu navodno nije dala ni dinara.

Sve vijesti