Raskinula mu vjeridbu, sad se udaje za njega!

Autor:

Rijaliti par rešio da kruniše ljubav

Raskinula mu vjeridbu, sad se udaje za njega! Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Starleta koju je domaća javnost upoznala prvo u Instagram objavama Soraje Vučelić, a potom i rijalitiju Zadruga Ana Korać, udaje se za Davida Dragojevića!

Koraćeva je snimak prosidbe objavila na Instagramu, uz podugački post koji "slavi njihovu ljubav".

"Neko ko je mogao da bude sta pozeli a odluči da ostavi sve to po strani, sve svoje potencijale i ambicije, samo da bi putovao nevidljiv uz onoga u koga veruje... Koga je odabrao... Koga voli. Takve hrabrosti preispituju samo kukavice, nezrele i zauvek zavisne od drugih. Takvo odricanje nece videti oni koji se nisu odrekli ni milimetar sebe zbog bilo koga. Decaku je slika njegove devojke trofej kojim se hvali drugarima. Muskarcu je slika njegove zene postovanje za sve sto ona jeste. Za sve nevidljivo sto je nesebicno gradila za oboje. Zahvalnost za Nju koja se borila, tiho i glasno, za svaki pedalj koji je napravljen kada su njegove noge bili slomljene. Ljubav veca od reci. Jer o ljubavi ce pricati mnogi a razumece samo oni koji su je vadili golim rukama iz vatre. Kada vidite zenu koju je njen muskarac stavio ispred sebe, ne gledajte njene haljine i cipele. Pogledajte iza toga, u sve sto vam ona nece dopustiti da vidite. Njenu snagu da ne bude sve sto je ona sama mogla.. Jer je vise od toga zelela da oni budu sve sto zajedno mogu. Samo onaj ko je dao sve - zasluzuje SVE. VOLIM TE!!!!! DA, DA, DA!!!", napisala je Ana.

Snimak pogledajte OVDE!

Ana i David su vezu počeli pred Pinkovim kamerama - David je tokom trajanja rijalitija bio veren s Aleksandrom Subotić - ubrzo po njenom izbacivanju smuvao se sa Anom i evo epiloga!

Sve vijesti