PG: Pronađeni heroin i oružje, uhapšene tri osobe

Autor:

Policija u Podgorici lišila je slobode tri lica. Pretresima je kod dva lica pronađeno oko 450 grama heroina, a kod trećeg pištolj u ilegalnom posjedu

PG: Pronađeni heroin i oružje, uhapšene tri osobe Foto: Uprava policije

Postupajući na osnovu naredbe nadležnog sudije za istragu, a u sklopu kontinuiranih aktivnosti u cilju otkrivanja i suzbijanja tzv. ulične prodaje opojnih droga, policijski službenici su izvršili pretres stana koje koriste K.Č. (27).

Policija je pronašla i oduzela više pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga heroin težine oko 403 grama, dron sa daljinskim upravljačem, sredstva komunikacije i lap top.

K.Č. je lišena slobode zbog sumnje da je počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Podgorička policija je kontrolom M.D. (31) pronašla pvc pakovanje sa sadržajem materije za koju se sumnja da je heroin težine oko 46 grama. On je lišen slobode i uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu zbog KD neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Nadalje, kontrolom i pretresom M.P. (60) Policijski službenici su pronašli i oduzeli pištolj M57 sa tri komada municije. Osumnjičeni je lišen slobode zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Tagovi:
Sve vijesti