Box Trio 2+ paket uz NEOGRANIČENE RAZGOVORE

Autor:

U najnovijoj prodajnoj akciji kompanije m:tel za sve koji žele usluge kablovske televizije, Interneta i fiksne telefonije omogućeni su neograničeni razgovori ka svim fiksnim mrežama u CG uz Box trio dva+ paket.

0
A- A A+
mtel Foto: MONDO/Miljana Dašić

  Potpisivanjem ugovora za ovaj paket, korisnik dobija na poklon savremeni fiksni telefon SPC CS 900 na poklon. 

Ono što ovu aciju čini posebno povoljnom je i cijena pretpate od samo 1 euro, tokom prvih šest mjeseci trajanja ugovora.

Podsjećamo da Box trio dva+ paket uključuje: TV paket sa preko 200 kanala, fiksnu telefoniju i Internet brzine do 120 mbps.  Tu je i MOVE usluga, koja omogućava premotavanje kanala do sedam dana unazad, čuvanje snimljenog sadržaja, kao i pristup bogatoj videoteci. Obzirom da je MOVE TV aplikacija dostupna na mobilnim uredjajima, telefonima i tabletima, korisnici ovog paketa dobijaju besplatno dvije licence – mogućnost pristupa na dva mobilna uredjaja TV sadržajima, uz mogućnost gledanja svih 200 kanala, kao i premotavanje sedam dana unazad.

U okviru ovog paketa korisnik može da kupi i televizor po odgovarajućoj cijeni.

Ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Akcija traje do 30.novembra. Napominjemo da se primjenjuje fer politika - korisnik dobija 30000 minuta mjesečno ka svim fiksnim mrežama u CG.

Tagovi:
Sve vijesti