Za 24 sata preuzeta 20 MILIONA PUTA

Autor:

Više od 20 miliona ljudi već igra Call of Duty: Mobile igru!

0
A- A A+
Foto: Call of Duty: Mobile/screenshot

  Ovog oktobra oči Call of Duty fanova su uprte u Modern Warfare, koji izlazi kroz par nedelja, ali to nije jedina CoD igra koju smo dobili u ovom mesecu.

CoD je konačno stigao i na naše mobilne telefone, i prema prvim reakcijama fanova, u pitanju je zapravo veoma dobra igra. U pitanju je igra, koja se besplatno preuzima i igra, a sadrži i Battle Royale mod igranja. Prema prvim podacima, nakon 24 sata od izlaska igre nju je već preuzelo preko 20 miliona ljudi, a do sada su igrači na nju potrošili već preko dva miliona dolara u mikrotransakcijama.

Kako kaže kompanija Sensor Tower, koja prati ovu statistiku, najveći broj igrača dolazi iz Indije, čak 14 %, što i ne čudi, jer je u Indiji mobilno igranje veoma popularno, pogotovo PUBG Mobile, koji je tamo prava eSport disciplina. Na drugom mestu po broju igrača se nalazi SAD, sa devet procenata ukupne igračke populacije.

Igra ima sve predispozicije da postane još popularnija, kako za one igrače, koji ne mogu da kupe svake godine punokrvni CoD naslov, tako i za one koji nemaju jake mašine/konzole za isti, odnosno upravo tržišta jugoistočne Azije. Malo je poznato da je i samu igru zapravo napravio kineski gigant Tencent, objavio je Play! Zine.

Ali, MONDO MobIT je sve to već ispričao, čak i utiske o igri, tako da - ko nas prati i zna, kao i uvek! Zato, pratite nas redovno, ovde ili na mrežama!

Da li ste vi stigli da probate mobilni CoD? Šta čekate?!

Izvor: Call of Duty: Mobile

Izvor: Call of Duty: Mobile

Tagovi:
Sve vijesti