CIO MJESEC BESPLATNO igrajte EA HIT igre!

Autor:

Zaštite svoj Origin nalog i dobijate besplatno mjesec dana Origin Access pretplate. Ispratite ovo uputstvo i uživajte u Electronic Arts hitovima cio mjesec!

0
A- A A+
video igre Foto: MONDO/Marko Čavić

  Zaštita korisničkih naloga je, kako za same korisnike, pa tako i za kompanije, postala prioritet u današnjem potpuno nesigurnom sajber svijetu. Sve veći broj korisnika se odlučuje za zaštitu naloga u dva koraka (2FA), koja pri svakom uključivanju na nalog, pored lozinke zahtjeva i poseban kod, koji se dobija putem SMS poruke, mejlom ili glasovnim pozivom.

Ova opcija već postoji na Origin platformi kompanije Electronic Arts, a sad je odlučeno da se korisnici dodatno motivišu na uvođenje većeg stepena zaštite.

Sa tim ciljem, Electronic Arts je odlučio da svakog korisnika, koji omogući 2FA časti sa besplatnih mjesec dana Origin Access Basic pretplate. Dakle, potrebno je samo da u podešavanjima naloga otkačite polje sa ovom opcijom i da odaberete način dodatne potvrde identiteta - mejl, SMS ili poziv.

Ova promocija traje sve do kraja oktobra, a besplatni mjesec na Origin Access Basic servisu počinje 1. novembra.

Igre, koje nisu u ponudi su: FIFA 20, NFL Madden 20 i Plants vs Zombies: Battle for Neighborville.

Ako nemate Origin nalog otvorite ga besplatno, a klijent za preuzimanje igara i igranje nalazi se na OVOJ adresi i besplatan je i on, naravno!

Ovo je “win-win“ situacija, smatra Play! Zine, za Origin i EA korisnike, pošto dobijaju dodatni stepen bezbjednosti, a ujedno imaju priliku da isprobaju veliki broj igara, koji Origin Access nudi i spreme se za velike rasprodaje, koje slijede.

Trenutno je u Origin Access Basic bazi preko 250 igara!

Kad znate da je neka igra vrijedna kupovina - lakše ćete je i kupiti, zar ne? Još kad je na sniženju… A neki će vjerovatno neke od igara i “preći“ za čitav mjesec igranja ;)

Izvor: Plants vs. Zombies

Tagovi:
Sve vijesti