Ove stvari nikako NE TREBA da MIJENJATE zbog partnera

Autor:

Ako partner traži od vas da promijenite ove stvari, trebalo bi da vam se upali crvena lampica...

Ove stvari nikako NE TREBA da MIJENJATE zbog partnera Foto: Guliver / Getty Images , nd3000/iStockphoto

Kompromis je sastavni dio svake veze, ali stručnjak za veze dr Larv ističe da neke vrlo važne stvari ne treba da mijenjate, čak ni zarad partnera. Održavanje identiteta je važno za zdravu vezu, tako da ne bi trebalo da upadate u zamku da se mijenjate kako biste se dopali partneru i održali mir u vezi.

Evo koje stvari ne treba da mijenjate.

Ličnost

Bez obzira na to da li ste optimistični, realistični ili nešto između, vaša ličnost određuje interakciju koju imate sa drugima i kako vas drugi doživljavaju. Ako pokušavate da mijenjate svoju ličnost zbog partnera, zapravo mijenjate sebe, svoju srž. Da bi veza bila zdrava i srećna, potreban vam je partner koji voli vas i vašu ličnost!

Karijeru

Vaša karijera je jednako važna kao i njegova karijera – i ne bi trebalo da je žrtvujete samo zato što on tako želi! Definitivno ne bi trebalo da mijenjate svoju karijeru ili od nje odustajete zato što se partner osjeća ugroženo zbog vašeg uspjeha ili smatra da vaš posao nije važan.

Prava osoba će ceniti vaše ciljeve i želje, bez obzira na to čime se bavite.

Bliske ljude

Vaša veza sa porodicom, prijateljima, koelgama sa posla, važan je dio života. Nije lako kada imate partnera kojem se ne dopadaju vaši prijatelji, ili obrnuto, ali to ne znači da treba da ih izbacite iz svog života.

Pokušajte da utvrdite zašto se vaše, partneru ne dopadaju vaši prijatelji – možda se osjeća nesigurno ili je ljubomoran pri pomisli da se zabavljate bez njega.

Izgled

Ne dozvolite da vam iko, pa čak ni partner, govori koliko treba da budete debele, mršave, ovakve ili onakve. Partner bi trebalo da prihvati i voli vaš izgled, da vas podržava u svemu. Ofarbajte se, promijenite stil odijevanja, odsijecite kosu ako želite, ali samo zato što vi tako želite, a ne vaš partner.

Stil

Vaš stil govori o vama i to niko ne može da vam uzme. Vaša jedinstvenost vas čini prelijepim i zato ne odustajte od svog stila samo zato što se partneru ne sviđa nešto što nosite – to je njegov problem.

Strasti

Nekima je teško da shvate da su neke žene "zagrižene" za svoj posao, hobi, vježbanje, šta god... I opet, to je njihov problem. Vaše strasti su povezane sa vašom ličnošću, do su vašeg života. I ne bi trebalo da ih mijenjate zato što neko drugi to želi. Pronađite partnera kojem će biti drago što imate svoje strasti i koji ć vas u tome podržavati, ohrabrivati!

Sve vijesti