Betmen, Džoker i Žena mačka ponovo haraju

Autor:

Šišmiš iz Gotama je ovih dana aktuelna tema, a prave novosti tek slede… makar nam se tako čini!

0
A- A A+

betmen Foto: Promo/Warner Bors Interactive

  Betmen i žena mačka se vraćaju u tandemu, ovog puta u igri Fortnite, kao deo gostujuće postave na određeno vreme, dok traje u naredne dve nedelje. Nemate baš puno vremena da igrate Betmen i Žena mačka izazov, ali ne brinite, ostanite s nama do kraja vesti!

Voljeni čovekoliki šišmiš proslavlja 80 godina postojanja, tokom kojih smo ga sretali u raznim izdanjima, dobrim i manje dobrim, koja smo zaboravili, a ovaj jubilej će ostati upamćen po tome što je Epic Store podelio čak šest sjajnih Betmen igara potpuno besplatno za sve koji ih odmah preuzmu - šta čekate?!

Sve to nije moglo da prođe ni bez Fortnite igre, naravno koja uvek ima kreativne ideje. Betmen je stigao i u ovaj univerzum, čime je započet još jedan u nizu krosovera. Titled Towers lokacija je transformisana u Gotham City, gde se možete boriti protiv svih za Victory Royale u letećem stilu. Ova lokacija igračima nudi grapnel pištolj, neograničeno korišćenje letenja, a tu su i neizostavni gedžeti, koji eksplodiraju, objašnjava Play! Zine.

Gotham City nudi razne zanimljive lokacije, pa je tu i gomila skinova, koja vas pretvara u Betmena, Džokera, Ženu mačku i gomila druge kozmetike za oružja. Događaj traje u naredne dve nedelje tako da imate sasvim dovoljno vremena za borbu protiv kriminala u Gotamu…

Inače, postoji mogućnost da ćemo pravu novu igru Betmena videti već 24. septembra, na Sony PlayStation događaju, pa ne zaboravite da nas pratite redovno i da dotad preuzmete ove sjajne besplatne Betmen igre!

Vidimo se onlajn, treba srediti sve te zlikovce i protivnike ;)

Izvor: Fortnite

Tagovi:
Sve vijesti