Giljen: Igraćemo sve bolje, Mrvaljević: To je fudbal

Autor:

Budućnost prije tri kola imala “plus pet“ u odnosu na Sutjesku, a sada šampion ima “plus tri“ u odnosu na “plave“, vicešampion je zapao u mini krizu, dok je šampion počeo da igra pravi fudbal

1
A- A A+
Sutjeska, Giljen Foto: MONDO

  Poslije 5. kola domaćeg prvenstva Budućnost je imala plus pet u odnosu na šampiona Sutjesku, ali za samo tri rudne sve se promijenilo. Nakon 8. kola domaćeg loptanja, “plavo - bijeli“ iz Nikšića imaju tri boda više od “plavih“ iz Podgorice.

Sutjeska je u posljednja tri kola upisala tri pobjede (Petrovac, Budućnost, Grbalj), dok je Budućnost ostvarila dva poraza (Titograd, Sutjeska) i remi za vikend (Iskra).

Zasluženo smo slavili, Grbalj ima mladu ekipu, trudili su se i mislim da njihovo vrijeme tek dolazi. Što se tiče nas, očekujem da sve bolje igramo, a za nama je već serija odličnih partija. Nastavljamo u pobjedničkom ritmu“, rekao je kapiten Sutjeske, Vladan Giljen, poslije pobjede nad Grbljem.

Budućnost je definitivno u krizi, a na sve to se nadovezala kazna za Branka Brnovića, koji će morati da odmara još sedam utakmica. A poraz od Sutjeske i remi sa Iskrom uživo je gledao novi predsjednik Veselin Mijač, čija se inaguracija čeka.

Gledaoci su imali šta da vide, ali mi nijesmo zadovoljni učinkom. Mislili smo da ćemo pobijediti, ali nemamo ni sreće. Sasvim korektno smo odigrali posljednje tri utakmice, ali nijesmo dobili“, rekao je pomoćni trener Budućnosti Dejan Mrvaljević, a onda je pričao o mini krizi, koja je očigledna.

Pobjeđivali smo kad smo igrali slabije, sada je obratno. To je fudbal. Idemo dalje, nadam se da će nam se negdje vratiti sve ovo“, poručio je Mrvaljević.

Tagovi:
Sve vijesti