Četvrti put u istoriji Emija dodela bez domaćina

Autor:

Njihove uloge na 71. dodeli Emi nagrada preuzeće prezenteri.

Četvrti put u istoriji Emija dodela bez domaćina Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Kad u nedelju 22. septembra otkuca ponoć, na E! kanalu pojaviće se Đulijana Rančić, Rajan Sikrest i Džejson Kenedi, voditelji emisije "Uživo sa crvenog tepiha", da nas "zagreju" za spektakularnu noć 71. dodele Emi nagrada.

Pred losanđeleskim pozorištem "Majkrosoft" u najboljem izdanju zablistaće zvezde malog ekrana. Posle dva sata uživanja u modnim kreacijama, počinje trka za TV Oskar koju će prenosit američki Foks.

Četvrti put u dugoj istoriji Emija, svečanost će proći bez domaćina. Njihovu ulogu preuzeće prezenteri, među kojima su i nominovani glumci iz "Igre prestola": Lina Hidi, Emilija Klark, Piter Dinklidž, Mejzi Vilijams i drugi. Videćemo kome će sreću doneti Džimi Kimel, Taradži Pi Henson, Majkl Daglas, Naomi Vots i ostali koji se nađu u ulozi prezentera.

Uprkos negativnim kritikama na račun poslednje sezone "Igre prestola", ekipa epske fantazije će prema svim prognozama otići iz Grada anđela sa najviše pozlaćenih statua. Osmi ciklus se nada Emiju u 14 kategorija, a drugo i treće mesto u glavnoj trci zauzele su mini-serije "Kad nas vide" i komedija "Bari" sa 11, odnosno devet šansi za pobedu.

Tagovi:
Sve vijesti